Qatar Airways: Dreamliner na liniji za Australiju

Bez autora
Dec 20 2012

Srbi koji žive i rade u Australiji i u svoju domovinu dolaze letovima avio-kompanije Qatar Airways preko Dohe, imaće priliku da dožive jedinstveno iskustvo putovanja od pet zvezdica najnovijim avionom Dreamliner koji će od 1. februara saobraćati na liniji Pert - Doha.Samo nekoliko meseci nakon početka letenja prema Pertu u Australiji, Qatar Airways će kao prva avio-kompanija na tu liniju uvesti i avion Boeing 787 Dreamliner.

Qatar Airways: Dreamliner na liniji za AustralijuSrbi koji žive i rade u Australiji i u svoju domovinu dolaze letovima avio-kompanije Qatar Airways preko Dohe, imaće priliku da dožive jedinstveno iskustvo putovanja od pet zvezdica najnovijim avionom Dreamliner koji će od 1. februara saobraćati na liniji Pert - Doha.

Samo nekoliko meseci nakon početka letenja prema Pertu u Australiji, Qatar Airways će kao prva avio-kompanija na tu liniju uvesti i avion Boeing 787 Dreamliner.

Tim povodom, generalni direktor kompanije, Akbar Al Baker izrazio je svoje zadovoljstvo što će putnici na putu do i iz Australije imati priliku da se prevoze jednim od najsofisticiranijih, najprostranijih i najudobnijih aviona današnjice.

Prvi Dreamliner avion je u celini umrežen i nudi bežični pristup brojnim sadržajima koji omogućavaju jedinstveno iskustvo putovanja i obezbeđuju da ostanete povezani sa svojim prijateljima i dragim ljudima koristeći internet usluge i SMS poruke, kako u biznis tako i u ekonomskoj klasi.

Jedna od naprednih odlika svakog sedišta modela 787 je višestruko nagrađivan displej sa Android operativnim sistemom gde su putnici u prilici da pretražuju niz interaktivnih servisa koji obuhvataju preko 1000 filmova, TV programa, muzičkih sadržaja ili video igara, na sofisticiran i jednostavan način sličan iskustvu koje pružaju najnoviji smart telefoni.

Putnici iz Srbije mogu proveriti da li njihovo putovanje prema Australiji podrazumeva i putovanje Dreamliner avionom u lokalnoj kancelariji avio-kompanije Qatar Airways u Knez Mihajlovoj ulici br. 30, na broju telefona 011/3288380 ili kod autorizovanih putničkih agencija.

Od početka 2012. godine, Qatar Airways je uveo letove ka 12 novih destinacija: Baku (Azerbejdžan), Tbilisi (Gruzija), Kigali (Ruanda), Zagreb (Hrvatska), Erbil (Irak), Bagdad (Irak), Pert (Australija), Kilimandžaro (Tanzanija), Jangon (Mianmar), Maputo (Mozambik), Beograd (Srbija) i Varšava (Poljska).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik